dinsdag 12 mei 2009

Eurovisie Songfestival 2009

Jaaaaa!! Het is weer zo ver! Eurovisie Songfestival 2009 is daar.
Vandaag is mijn mama aangekomen en wij zitten lekker met een kop thee op de bank te kijken (en eigenlijk vooral te oordelen) over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival. We hebben nu zo'n 7 inzendingen gezien, gehoord en gevoeld. Tja, wij vragen ons af wanneer de echte wedstrijd begint. Om eerlijk te zijn is het niveau niet echt torenhoog, alhoewel.. De presentatrice is niet echt klein van stuk.
We hebben al van alles voorbij zien komen. Een mannelijke mega mindy, een wannabee U2, een look -a- like Shakira, en the King himself leeft weer; Elvis the Pelvis kwam zowaar zijn kunsten vertonen.
Op dit moment zien we Bulgarije voorbij komen..of beter; We twijfelen een beetje.. De zangeres lijkt een beetje een mix tussen Cher en Jomanda met dat kapsel. Of misschien een nieuwe Barbie! De Ken staat er ook bij, maar zijn broek is een beetje te strak en kan daardoor heeeeeeeeeeeel hoog zingen.

Voor de aankleding van het decor hebben ze ook een aantal kasten opengetrokken. Zo zijn ze langsgegaan bij Hans Klok, voor een windmachine. Hij doet het goed hoor, we wachten alleen nog op het moment dat er iemand de lucht ingaat. Of natuurlijk de grote verdwijntruc, zou bij sommige acts zeker niet verkeerd zijn.

Helaas kwamen mama en ik net tot een schokkende ontdekking. Onze eigenste Toppers, waar we natuurlijk op zitten te wachten..treden vandaag helemaal niet op!
Dju, nu kunnen we niet mee shinen en "flikkeren"!
Wij zijn alweer benieuwd naar de komende inzendingen en lachen ondertussen vrolijk verder!
Een favoriet hebben we (nog) niet want de liedjes die wel goed zijn, zijn er een van 13 in een dozijn. We blijven kijken en houden jullie op de hoogte!

Liefs, Chrisje en haar mama Teuntje!

ps. Het kan ook zijn dat we zometeen de keuze van Tokkie achternagaan. Tokkie heeft met al het nestmateriaal dat ze kon vinden een burcht gebouwd, heeft zaagsel in haar oortjes gepropt en is veilig ondergedoken! Groot gelijk meid, slaaplekker!

1 opmerking:

  1. Haha, ja het Songfestival wordt steeds gekker :-P
    Dat is alleen maar leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen