donderdag 14 mei 2009

Thee met Tompoucen! Shine!!

Dag lieve lezers!
Vandaag is het dan zover, de Toppers mogen optreden! Mama en ik hebben zojuist al een voorproefje gehad tijdens een programma over de Toppers. De voorbereidingen zijn niet helemaal goed gegaan want hun mooie pak met lampjes erin is kapot. Helaas, want het maakte het denk ik wel helemaal af!
Maarja, het maakt ook niet zo heel veel uit want het gaat natuurlijk om het liedje zelf. Het decor is voor iedereen even spectaculair en de kleding kan ook weer zorgen voor veel afleiding.
Op dit moment is de opening bezig en het is super! Dansers, danseressen..maar vooral een prachtige lichtshow en decor.
Tja, als het goed is mag het ook gezegd worden natuurlijk! Waarschijnlijk zal dit ook meteen het enige goeie zijn dat we te zien krijgen (buiten onze eigenste Toppers natuurlijk!)

Ik vind het zo jammer van het Eurovisie Songfestival dat het zo'n gemanipuleerd gedoe is geworden. Vroeger bracht elk land het beste muzikale talent en had iedereen ook echt een kans om te winnen. Nu weet je op voorhand dat er een oostblokland zal gaan winnen omdat ze daar allemaal op elkaar stemmen. Echt heel jammer want ik vind het wel iets speciaals eigenlijk, zo'n europees feest.
Er kijken miljoenen mensen en dat brengt toch wel een soort....tja..saamhorigheid. Mag ook wel in een continent met een "Europese Unie" en in een wereld waar zoveel onenigheid is.
Wij zitten nu dus lekker op de bank te kijken. We wachten vol spanning op de Toppers, alhoewel we die waarschijnlijk vanuit ons bed zullen bekijken! (wie kiest er dan ook om als aller-aller-laatste op te treden!?!)

Maargoed, mama wil ook haar zegje nog even doen..dus bij deze! Blogger + gast-blogger mama! ;

Bon soir..Good evening..Goeienavond oftewel...Hallootjess..
Ik heb weinig toe te voegen aan de schrijvelarij van Chrisje..alleen dit..
Of er nu een meidenband staat..een operazangeres of Elvis de Pelvis..of het nou Russisch..Grieks..Lets..Maltees..Hongaars...Iers..Spaans..Italiaans of wat dan ook is..gekleurd..gepimpt..simpel..saai..of tri coloure is...het maakt me allemaal niet uit..het gaat maar om één ding...dat wát er ook gebracht wordt..van binnenuit komt en er uitziet als het 'shinen'van een 'star!!!
Heel veel plezier allemaal..enn uh..we hebben altijd nog...Lisa! Of heb ik het nu over een heel ander programma...???

Kuzz en liefs vanuit een luxe knus appartement in de Wollestraat!

1 opmerking:

  1. Helaas gaan De Toppers niet door :-(
    Vind het balen dat als je ziet dat er een aantal slechte artiesten wel door zijn en dat De toppers dan afvallen, dat is echt stom :-(
    Maarja we kunnen er moeilijk wat aan doen.

    Teuntje, dat is weer X Factor :-P
    Maar dat maakt niet uit, misschien wilt ze wel meedoen volgend jaar, vraag het haar maar even ;-)

    BeantwoordenVerwijderen